artikel

Roergebakken kalkoenreepjes met inkttagliatelle en waterkers

Horeca

Ingrediënten 1.25 kalkoenfilet 500 g inkttagliatelle 250 g zongedroogde tomaat (in olie) 200 g olijven piment 300 g waterkers 200 g ui 12 dl olijfolie 100 g shiso 200 g Shii-take 20 stuks physales peper, zout BereidingSnijd de kalkoenfilet in reepjes en bak ze bijna gaar in de olijfolie. Voeg 2/3 van de tomaten en […]

Ingrediënten

  • 1.25 kalkoenfilet
  • 500 g inkttagliatelle
  • 250 g zongedroogde tomaat (in olie)
  • 200 g olijven piment
  • 300 g waterkers
  • 200 g ui
  • 12 dl olijfolie
  • 100 g shiso
  • 200 g Shii-take
  • 20 stuks physales
  • peper, zout
  • Bereiding
    Snijd de kalkoenfilet in reepjes en bak ze bijna gaar in de olijfolie. Voeg 2/3 van de tomaten en de groene piment toe en bak nog even door. Kook de pasta beetgaar. Snipper de ui en meng door de waterkers met het restant gedroogde tomaat en olijfolie.

    Serveer op sideplate. Rangschik tagliatelle op een bord, daarbovenop de kalkoen en garneer met shiso en physales.