artikel

Tagliatelle met schorseneren en gevulde kalkoen

Horeca

Ingrediënten 600 g groene tagliatelle 500 g schorseneren 600 g courgette 1.75 kg kalkoenborst 400 g barbeque olijven 300 g pijnboompitjes 1 kg sud’n’sol tomaatjes 3 dl olijfolie 1/3 bos kervel 1 dl witte wijnazijn 34 dl koksroom Prijs: p.p. € 2,75 BereidingKook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Was de schorseneren, houd […]

Ingrediënten

  • 600 g groene tagliatelle
  • 500 g schorseneren
  • 600 g courgette
  • 1.75 kg kalkoenborst
  • 400 g barbeque olijven
  • 300 g pijnboompitjes
  • 1 kg sud’n’sol tomaatjes
  • 3 dl olijfolie
  • 1/3 bos kervel
  • 1 dl witte wijnazijn
  • 34 dl koksroom
  • Prijs: p.p. € 2,75

    Bereiding
    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Was de schorseneren, houd er een apart en schil en snijd de rest met de snijmachine in linten. Kook de schorsenerenlinten in water met zout en azijn en meng met de tagliatelle. Maak op smaak met peper, zout en koksroom.

    Grill een ruit op een in de lengte gesneden plak courgette en breng aan in een timbaal. Olijven, tomaatjes en pijnboompitten grof cutteren. Snijd de kalkoenfilet in en vul met het mengsel.

    Braad de kalkoen aan en bak in de oven. Laat rusten en tranceer. Snijd ook de ongeschilde schorseneer met de machine en frituur die. Verdeel de timbalen over de borden, vul met tagliatellemengsel, verdeel de kalkoen en maak af met de saus, takje kervel en de gefrituurde schorsenerenlinten.