artikel

Vervolg fotoreportage Bruisend Sterrengala

Horeca

Geen ster voor gastheer John Vincke van De Kersentuin in Amsterdam (derde van rechts) maar wel van de partij op het gala. Muzikaal hoogtepunt van de avond: een optreden van oud-songfestivalzangeres Edsilia Rombley. Edsilia Rombley, vergezeld van twee danseressen, weet de aanwezigen te vermaken met haar swingende optreden. Vreugde bij het team van restaurant en […]

Geen ster voor gastheer John Vincke van De Kersentuin in Amsterdam (derde van rechts) maar wel van de partij op het gala.
Muzikaal hoogtepunt van de avond: een optreden van oud-songfestivalzangeres Edsilia Rombley.
Edsilia Rombley, vergezeld van twee danseressen, weet de aanwezigen te vermaken met haar swingende optreden.
Vreugde bij het team van restaurant en hotel Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul. ‘We hebben vorig jaar de koers gewijzigd en nu een ster gekregen’, vertelt Martijn Aarts, manager operations (links). Maître d’hôtel Mario Tertschnig, chef de cuisine Otto Nijenhuis en Sita Tadema (nieuwe directeur van het in april te openen Kruisherenhotel in Maastricht). 
Kaviaar mag niet ontbreken op een galafeest. Ashkan Mossafaian van House of Caviar deelt zijn Iraanse kaviaar uit samen met zijn charmante medewerksters.
Gesprek tussen buurtgenoten: nieuwe sterdragers Peter en Jacqueline Gast van ’t Schulten Hues in Zutphen wisselen ervaringen uit met Rob Emaus en Yolande van den Berg van ’t Arsenaal in Deventer, die een Bib Gourmand kregen. ‘Jacqueline heeft een tijd geleden bij ons gewerkt, vandaar dat we elkaar kennen’, vertelt Emaus.
De nieuwe sterdragers van Jeunes Restaurateurs Edwin Raben (Wolfslaar, Breda), Jacqueline Gast (‘t Schulten Hues, Zutphen) samen met hun beide chefs: Maarten Camps (Wolfslaar) en Peter Gast.
‘We hoorden van de verslaggever van de regionale krant dat we een Bib Gourmand hebben. Geweldig’, vinden Jos en Ria Weel van restaurant De Tuinkamer en hotel-boerderij De Herberg in Ruurlo. 
Samen met hun chef Ruard Veltmaat proosten Rob Emaus en Yolande van den Berg van ’t Arsenaal in Deventer op de hun toebedeelde Bib Gourmand.