artikel

effectieve evenementenorganisatie

Horeca

Voor wie op zoek is naar tools, tips, trends en checklists bij de organisatie van evenementen, wie met meer rendement wil organiseren maar met minder risico, zijn of haar kennis van het evenementenvak en de branche wil vergroten, biedt Effectivents op 11 en 12 april aanstaande de training Effectieve Evenementenorganisatie aan. Een állesomvattende, tweedaagse training […]

Voor wie op zoek is naar tools, tips, trends en checklists bij de organisatie van evenementen, wie met meer rendement wil organiseren maar met minder risico, zijn of haar kennis van het evenementenvak en de branche wil vergroten, biedt Effectivents op
11 en 12 april aanstaande de training Effectieve Evenementenorganisatie aan.
Een állesomvattende, tweedaagse training die alle handvatten aanreikt om tot in de perfectie gecomponeerde én uitgevoerde evenementen te verzorgen. Tijdens de training komen alle facetten waarmee je bij de organisatie van evenementen te maken kunt hebben uitgebreid aan bod. De training leert de doelstelling van een evenement te vertalen naar een succesvol concept.

Op 28 april vindt de workshop Ontwerp van Evenementen plaats: een eendaagse workshop waarbij in diverse kleine groepjes wordt gewerkt aan een doeltreffend conceptontwerp van een zakelijk en een feestelijk evenement. Deze dag staat volledig in het teken van het uitwisselen van ideeën, kennis, ervaring en informatiebronnen. ‘Sparren’ met collega-organisatoren.

De cursusleiding is in handen van Lenny Kaarsgaren, tevens auteur van het in januari 2004 verschenen boek ‘Zakelijke Evenementen, van personeelsfeest tot conferentie’.

Voor meer informatie en referenties zie www.effectivents.nl
T 035 6470405 E info@effectivents.nl