artikel

Welsh lamsrack met puree van Rosevalaardappelen

Horeca

Ingrediënten 1,25 kg Welsh lamsrack 500 g groene asperge 500 g Rosevall aardappelen 1 l melk 150 g roomboter 0,25 dl olijfolie Prijs: p.p. € 3,70 BereidingMaak puree van Rosevalaardappelen, boter, zout en peper. Verhit olijfolie in een sauteuse en schroei het vlees dicht. Neem het vlees uit de pan, leg in een braadslee, voeg […]

Ingrediënten

  • 1,25 kg Welsh lamsrack
  • 500 g groene asperge
  • 500 g Rosevall aardappelen
  • 1 l melk
  • 150 g roomboter
  • 0,25 dl olijfolie
  • Prijs: p.p. € 3,70

    Bereiding
    Maak puree van Rosevalaardappelen, boter, zout en peper. Verhit olijfolie in een sauteuse en schroei het vlees dicht. Neem het vlees uit de pan, leg in een braadslee, voeg 100 g roomboter toe en zet in de oven. Bedruip het vlees regelmatig gedurende vijf minuten. Laat even rusten en trancheer. Snijd onderkantjes van asperges, snijd ze in schuine stukken en bak ze in de olie beetgaar. Maak het bord op.