artikel

Amber(kleurige) bieren

Horeca

Uw gegevens: (* = verplicht) Aanhef* — Kies uw aanhef —De heerMevrouw Voorletter(s)*: Achternaam*: Bedrijfsnaam*: Postcode/plaats*: E-mailadres*: Amber(kleurige) bieren Gelijktijdig met het witbier kwamen ook de amberbieren opzetten. Eerst Koninck en Palm, later de Hollandse antwoorden op deze Belgische invasie. Het biertype dat Nederland speciaalbier leerde drinken. Koninck Palm Budels Batavier Moreeke Murphy’s Irish Red […]

Uw gegevens: (* = verplicht)
Aanhef*

Voorletter(s)*:

Achternaam*:

Bedrijfsnaam*:

Postcode/plaats*:

E-mailadres*:

Amber(kleurige) bieren
Gelijktijdig met het witbier kwamen ook de amberbieren opzetten. Eerst Koninck en Palm, later de Hollandse antwoorden op deze Belgische invasie. Het biertype dat Nederland speciaalbier leerde drinken.
Koninck
Palm
Budels Batavier
Moreeke
Murphy’s Irish Red
Ouwe Daen
Venloosch Alt
Mug Bitter