artikel

amsterdam party company opent amsterdam events café

Horeca

De (officieuze) kick-off is op 21 april, maar vanaf vandaag is het officieel bekend gemaakt dat Amsterdam Party Company, recentelijk ontstaan door het samengaan van de party-unit van Amsterdam Events Company en de hoofdstedelijke locaties van de Party Company in het hartje van Amsterdam het Amsterdam Events Café (AECafé) opent. Een multifunctionele daglocatie in Amsterdam.

Koffieontvangsten, lunches, kroegstops, borrels, prijsuitreikingen, spelopdrachten en workshops, het AECafé is gedurende zeven dagen per week van 09.00 uur tot 19.00 uur geopend voor groepen van 10 tot 600 personen.

De doelstelling van AECafé is een feestje te maken van de gangbare dagactiviteiten. Het toevoegen van professioneel entertainment, het etaleren van oprechte gastvrijheid én het hanteren van een aantrekkelijk all-inclusive concept maken van AECafé een absolute toegevoegde waarde in horeca- en evenementenland.

De officieuze kickoff van het AECafé is op donderdag 21 april, tijdens de traditionele Inspiratiedag van Amsterdam Events Company. Op deze dag krijgen alle klanten, relaties en andere belangstellenden een korte presentatie te zien van de nieuwe brochure en een live introductie van enkele (nieuwe) activiteiten van de Amsterdamspecialist. De Inspiratiedag wordt afgesloten met een borrel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.amsterdamevents.nl. Hier kan de nieuwe brochure wordt aangevraagd of gedownload.