artikel

Blonde Jongens

Horeca

Uw gegevens: (* = verplicht) Aanhef* — Kies uw aanhef —De heerMevrouw Voorletter(s)*: Achternaam*: Bedrijfsnaam*: Postcode/plaats*: E-mailadres*: Blonde Jongens De laatste jaren een populaire verschijning aan de tap. Iets zwaarder dan pils, met een alcoholvolume tussen de zes en zeven procent. Vaak bovengistend. Een feest om te serveren. In het voorjaar moeiteloos stuivertje wisselend met […]

Uw gegevens: (* = verplicht)
Aanhef*

Voorletter(s)*:

Achternaam*:

Bedrijfsnaam*:

Postcode/plaats*:

E-mailadres*:

Blonde Jongens
De laatste jaren een populaire verschijning aan de tap. Iets zwaarder dan pils, met een alcoholvolume tussen de zes en zeven procent. Vaak bovengistend. Een feest om te serveren. In het voorjaar moeiteloos stuivertje wisselend met meibok. Qua biertype vergelijkbaar..
Leffe Blond
La Trappe Blond
Affligem Blond
Lindeboom Gouverneur
Hertog Jan Meibok
Brand Meibock
Gulpener Dort
Amstel Gold
Grolsch Lentebok
Floreffe Blond
Alfa Super Dort
Elfde Gebod