artikel

Bokkig Dubbel

Horeca

Uw gegevens: (* = verplicht) Aanhef* — Kies uw aanhef —De heerMevrouw Voorletter(s)*: Achternaam*: Bedrijfsnaam*: Postcode/plaats*: E-mailadres*: Bokkig Dubbel De donkere tegenhanger van de tripel. Koperkleurig tot diepbruin van kleur met bijna nooit meer dan 7 procent alcohol. De dubbel wordt veel getapt en vaak met een scheutje grenadine geserveerd. Net als bij de blonde […]

Uw gegevens: (* = verplicht)
Aanhef*

Voorletter(s)*:

Achternaam*:

Bedrijfsnaam*:

Postcode/plaats*:

E-mailadres*:

Bokkig Dubbel
De donkere tegenhanger van de tripel. Koperkleurig tot diepbruin van kleur met bijna nooit meer dan 7 procent alcohol. De dubbel wordt veel getapt en vaak met een scheutje grenadine geserveerd. Net als bij de blonde bieren het geval is, wordt de dubbel in het najaar vaak afgewisseld met een bokbier. ‘s Lands enige biertraditie. Ieder najaar weer op smaak.
Westmalle Dubbel
Affligem Dubbel
Leffe Dubbel
La Trappe Dubbel
Grimbergen Dubbel
Gerardus Kloosterbier
Amstel Bock
Heineken Tarwebok
Brand Dubbelbock
Gulpener Bock
Grolsch Herfstbok
Us Heit Bok
Leeuw Herfstbock