artikel

Buitencategorie

Horeca

Uw gegevens: (* = verplicht) Aanhef* — Kies uw aanhef —De heerMevrouw Voorletter(s)*: Achternaam*: Bedrijfsnaam*: Postcode/plaats*: E-mailadres*: Buitencategorie De zware jongens zonder compromis. Qua bierstijl niet onder één noemer te vatten. Kruidig, behoorlijk wat alcohol. Bieren waarvoor geldt dat ze met liefde zijn gebrouwen, en dus met verstand genuttigd dienen te worden.. Leffe Radieuse La […]

Uw gegevens: (* = verplicht)
Aanhef*

Voorletter(s)*:

Achternaam*:

Bedrijfsnaam*:

Postcode/plaats*:

E-mailadres*:

Buitencategorie
De zware jongens zonder compromis. Qua bierstijl niet onder één noemer te vatten. Kruidig, behoorlijk wat alcohol. Bieren waarvoor geldt dat ze met liefde zijn gebrouwen, en dus met verstand genuttigd dienen te worden..
Leffe Radieuse
La Trappe Quadrupel
Gulpener Gladiator
Grolsch Kanon
Bavaria 8.6
‘t IJ Columbus
Jopen Koyt
Hertog Jan Grand Prestige
Floreffe Meilleure
Maredsous 10
Hertog Jan Winterbier
Gouden Carolus (donker)
Verboden Vrucht
Aventinus
Kasteelbier Blond
Urthel Samaranth
Wiegeleir
Bush