artikel

Celik’s snackimperium

Horeca

Uniek! Drie noteringen in de cafetaria Top 100 voor de ‘eethuizen’ van de Turks/Nederlandse Cevdet Celik.

Op nummer 10: De Eetage, Hof 21, 5571 CA Bergeijk
Locatie: centrum
Openingstijden: 10.00 – 23.00 uur

Op nummer 80: De Brouwhorst, Brouwhorst 1-3, 5704 EG Helmond
Locatie: woonwijk/winkelgebied
Openingstijden: 10.00 – 23.00 uur

Op nummer 100: Het Brussels Eethuis, Kastelenplein 85, 5653 LR Eindhoven
Locatie: winkelcentrum
Openingstijden: 10.00 – 21.00 uur

Kenmerkend voor alle vestigingen:
Cafetaria met restaurantgedeelte met ±50 zitplaatsen en een eigen bedrijfsleider. Klantvriendelijkheid gaat boven alles. Bewust geen vleesspies of pizzaoven maar klassieke snacks als kroket en frikadel en ook stamppot.
Personeel: 2 fulltimers en 8 oproepkrachten
Jaaromzet: Tussen de 300.000 en 400.000 euro
Leverancier: Deli XL
Formule: Niet aangesloten bij bestaande formule of keten
Prijsstelling: Iets hoger dan gemiddeld

Huisregels:
Een greep daaruit:

  • als je dienst begint dan ben je in bedrijfskleding aanwezig;
  • eten mag alleen als je pauze hebt;
  • niet roddelen over klant of collega;
  • geen buitenlandse taal gebruiken;
  • loop tussendoor naar de tafel en vraag of alles naar wens is;
  • vraag bij elke bestelling wat ze willen drinken en vergeet de sauzen niet.