artikel

Compass Group Nederland

Horeca

Upper Crust Geschikt voor: van kantoor tot fabriek en van ziekenhuis tot en met commerciële horeca-exploitaties. Capaciteit onbeperkt. Inrichting: flexibele formats voor elke locatie, van een eenvoudige counter tot merchandiser tot trolleyservice, van fullservice kiosken tot walk﷓in winkels. Assortiment: baguettes, ciabatta’s, bagels, sandwiches, warme dranken en verse sappen. Uitbreiding van het assortiment is mogelijk. Bijzonderheden: […]

Upper Crust

Geschikt voor: van kantoor tot fabriek en van ziekenhuis tot en met commerciële horeca-exploitaties. Capaciteit onbeperkt.
Inrichting: flexibele formats voor elke locatie, van een eenvoudige counter tot merchandiser tot trolleyservice, van fullservice kiosken tot walk﷓in winkels.
Assortiment: baguettes, ciabatta’s, bagels, sandwiches, warme dranken en verse sappen. Uitbreiding van het assortiment is mogelijk.
Bijzonderheden: dankzij een versheidsgarantie, met exacte productietijd, zijn de aangeboden producten nooit ouder dan drie uur. Upper Crust is te vinden in 25 landen, verspreid over de hele wereld. Breed aanbod display﷓ en merchandisingmateriaal, winkelinrichting en uitbreiding van het Upper Crust aanbod is bespreekbaar.

Caffè Ritazza

Geschikt voor: van kantoor tot fabriek en van ziekenhuis tot en commerciële horeca-exploitaties. Kent geen minimum of maximum aantal restaurantbezoekers.
Inrichting: beschikbaar in verschillende formaten, zoals de beursstand, de pantry, een inline counter en de selfservice vergaderoptie.
Assortiment: diverse koffiesoorten, warme en koude broodjes en toasted pannini’s (altijd ter plaatse vers bereid), gebak, brownies en cakes. Eigen Ritazza-koffie.
Bijzonderheden: desgewenst uit te breiden met een volledig geïntegreerde bar met bier, wijn en sterke drank van bekende merken.

Amigo

Geschikt voor: van kantoor tot fabriek en van ziekenhuis tot commerciële horeca-exploitaties. Kent geen minimum of maximaal aantal bezoekers.
Inrichting: van kleine uitgifte (stand alone) units tot en met een geheel ingerichte winkel.
Assortiment: alle denkbare winkelartikelen, voornamelijk gericht op take away food & non food artikelen. Patisserie, suikerwerk, chocolade, cadeaus. Kranten, tijdschriften, boeken, toiletartikelen, services (stomerij, foto’s, schoenmaker). Salades, fruit, sappen, zuivelproducten, frisdranken, gezondheidsproducten, ijs. Thuismaaltijden, impulsitems, kado’s, gemaksartikelen, tabaksartikelen.
Bijzonderheden: uit te breiden met strijkservice en snoepautomaten. De module kan worden aangepast op het samen te stellen assortiment.

Eurest (Compass Group Nederland)

Lekker aan tafel

Geschikt voor: bedrijven en instellingen.
Inrichting: modulair en flexibel met een herkenbare eigentijdse uitstraling. Cashless onbemande betaalsystemen.
Assortiment: een Nederlands﷓internationaal georiënteerd aanbod, ingedeeld naar doelgroepen. Vegetarische opties. Aandacht voor gezonde en biologische producten.
Bijzonderheden: modulaire oplossingen om aan te sluiten bij de wens van de klant. Lage prijsstelling.

De LunchTas

Geschikt voor: bedrijven en instellingen.
Inrichting: wordt dagelijks op kantoor bezorgd. Bedoeld voor bedrijven en instellingen met onvoldoende lunchruimte of een fluctuerende personeelsbezetting.
Assortiment: belegde broodjes en sandwiches, (fruit)salades, soep, frisdrank, vruchtensappen, water en energydrinks, diverse soorten zuivel, snoep, zoetwaren en handfruit.
Bijzonderheden: medewerkers stellen hun lunch zelf samen en bestellen online of per fax. Voor lunchtijd worden de bestelde lunchtassen op één centrale plaats bij het bedrijf afgeleverd.

De Lunch Catertrolley

Geschikt voor: bedrijven en instellingen. Tussen de 20 en 60 lunchgebruikers.
Inrichting: lunch op de werkplek.
Assortiment: belegde broodjes, sandwiches, wraps, (fruit)salades, soep, frisdrank, vruchtensappen, water en energydrinks, diverse zuivel, snoep, zoetwaren en handfruit en lectuur.
Bijzonderheden: de CaterSteward bezoekt medewerkers deur﷓aan﷓deur op kantoor. Tevens is het mogelijk de CaterTrolley uit te breiden met de verkoop van zoetwaren, ijs, kranten, tijdschriften of non﷓food artikelen.

Automatisch aan tafel

Geschikt voor: bedrijven en instellingen. Tussen de 20 en 60 lunchgebruikers.
Inrichting: automatenwand, met ruimte om te lunchen.
Assortiment: (houdbaar) brood, crackers, beschuit, roggebrood, etc. Per stuk verpakte vleeswaren. Broodsalades, kaas, zoet beleg. Soep, magnetronsnacks en warme maaltijden, die de gast zelf in de magnetron kan bereiden. Belegde broodjes, sandwiches, (fruit)salades. Frisdrank, vruchtensappen, water en energydrinks. Zuivel, sauzen, zoetwaren, lectuur en handfruit.
Bijzonderheden: geschikt voor organisaties, die medewerkers een gevarieerde lunch of maaltijd willen aanbieden op elk moment van de dag. Deze service staat 24 uur per dag en zeven dagen per week ter beschikking van de gasten.

De LunchCorner(r)

Geschikt voor: bedrijven en instellingen. Tussen de 50 en 100 lunchgebruikers.
Inrichting: uitgiftecorner, die tijdens lunchtijd geopend is. Daarbuiten gesloten en opgaand in het interieur.
Assortiment: (houdbaar) brood, crackers, beschuit, roggebrood, etc. Per stuk verpakte vleeswaren. Broodsalades, kaas, zoet beleg. Soep, magnetronsnacks en warme maaltijden, die de gast zelf in de magnetron kan bereiden. Belegde broodjes, sandwiches, (fruit)salades. Frisdrank, vruchtensappen, water en energydrinks. Zuivel, sauzen, zoetwaren, lectuur en handfruit.
Bijzonderheden: voor bedrijven waarvoor een traditioneel restaurant niet haalbaar is, bijvoorbeeld door te weinig oppervlakte. De gesloten corner biedt mogelijkheden als communicatiemedium, doordat de buitenkant kan worden aangepast met accessoires naar wens van de klant.

De gedekte tafel

Geschikt voor: bedrijven en instellingen. Tussen de 30 en 100 lunchgebruikers.
Inrichting: een gedekte tafel, waaraan medewerkers kunnen aanschuiven.
Assortiment: verse harde en zachte broodjes en houdbare broodproducten. Hartig en zoet beleg. Snacks en soep, geserveerd aan tafel. (Fruit)salades, zuivel (kannen en éénpersoonsverpakkingen), dranken, kannen met vruchtensap, sauzen (monoverpakt), handfruit (in schaal op tafel).
Bijzonderheden: klaar met lunchen? De cateringmedewerker ruimt af en medewerkers kunnen direct verder met dagelijkse werkzaamheden.