artikel

Gebakken zeewolffilet met serranoham en limoensaus

Horeca

Ingrediënten: 1.25 kg zeewolffilet 500 g Serrano ham 1.250 kg nicola-aardappelen 450 g sugarsnaps 3 dl witte wijn 40 cl kookroom 10 cl olijfolie 20 g kappertjes 200 g rode shiso peper, zout Prijs: p.p. € 2.75 Bereiding:Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snijd de zeewolffilet in tien rechte stukken. Omwikkel de zeewolf met […]

Ingrediënten:

  • 1.25 kg zeewolffilet
  • 500 g Serrano ham
  • 1.250 kg nicola-aardappelen
  • 450 g sugarsnaps
  • 3 dl witte wijn
  • 40 cl kookroom
  • 10 cl olijfolie
  • 20 g kappertjes
  • 200 g rode shiso
  • peper, zout
  • Prijs: p.p. € 2.75

    Bereiding:
    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snijd de zeewolffilet in tien rechte stukken. Omwikkel de zeewolf met serrano ham en bak aan beide kanten bruin in olijfolie. Leg ze op een plaat in de op 180º voorverwarmde oven.
    Was de sugarsnaps en bak deze in een beetje olijfolie tot ze beetgaar zijn.

    Voor de limoensaus:
    Verwarm de witte wijn in een steelpannetje met de room en de kappertjes tot een derde van de hoeveelheid. Breng op smaak met peper, zout en het sap van een halve limoen. Maak het bord op.