artikel

Reportages

Horeca

Cateringmagazine.nl informeert in woord en beeld. In deze rubriek presenteert de redactie van Catering Magazine sfeerimpressies van belangrijke activiteiten en bijeenkomsten in de branche. Het verhaal achter het nieuws. Wie is waar? Eu’Vend 2005: meer automaten, minder maaltijdenHet zag er zo veelbelovend uit tijdens de eerste Eu’Vend in 2003 in Köln: alles op het gebied […]

Cateringmagazine.nl informeert in woord en beeld. In deze rubriek presenteert de redactie van Catering Magazine sfeerimpressies van belangrijke activiteiten en bijeenkomsten in de branche. Het verhaal achter het nieuws. Wie is waar?

Eu’Vend 2005: meer automaten, minder maaltijden

Het zag er zo veelbelovend uit tijdens de eerste Eu’Vend in 2003 in Köln: alles op het gebied van makkelijke maaltijden kwam warm uit de vendingautomaat en de toekomst zou nog veel meer brengen op dit gebied. De tweede Eu’Vend in september 2005 gaf een ietwat ander beeld: weliswaar was de ‘automaatdichtheid’ in Europa flink gestegen, maar kant-en-klare maaltijden waren er niet in overvloed. Een fotoverslag.

De zorginstelling van de toekomst

Tijdens de Food & Facility Fair 2005 van Deli XL werd gesproken over de Zorginstelling van de toekomst. In de Americahal in Apeldoorn was de belangstelling voor het congres enorm. Terecht, zo bleek achteraf. Hoewel het thema niet voor het eerst onderwerp was van gesprek, strikte de organisatie interessante sprekers. Catering Magazine was ter plaatse voor een fotoverslag.

Koken als een ander (2)

De nieuwe serie afleveringen van de receptenrubriek Koken als een ander kreeg eind augustus vorm. In de proefkeuken van het gloednieuwe hoofdkantoor van Unilever aan de Rotterdamse Mauritskade kookten twee dagen lang zes koks de prachtigste gerechten. En de redactie mocht alles proeven! Dag 2.

Koken als een ander (1)

De nieuwe serie afleveringen van de receptenrubriek Koken als een ander kreeg eind augustus vorm. In de proefkeuken van het gloednieuwe hoofdkantoor van Unilever aan de Rotterdamse Mauritskade kookten twee dagen lang zes koks de prachtigste gerechten. En de redactie mocht alles proeven! Dag 1.

Mobiele keuken Boels voor UZ Antwerpen

Boels Portable Kitchens heeft bij het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen een tijdelijke keuken geplaatst van vijfhonderd vierkantemeter. De Belgische instelling krijgt een volledig nieuwe keuken, die over zes maanden gereed moet zijn. Om deze periode te overbruggen, zijn twintig tijdelijke units aangelegd door het Nederlandse verhuurbedrijf. Een fotoverslag.