artikel

Sfeerverslag Nationale Catering Awards

Horeca

Joop Kuijpers (bedrijfscatering), Henk Kroneberg (partycatering), Joost Dirken (institutionele catering), Grietje Zijlstra (gastheerschap) en Heinz foodservice (product) ontvingen in The Open in Tiel de Nationale Catering Awards 2005. Zij ontvingen hun ‘oscars’ onder het oog van toppers uit de branche. Een overzicht van de vele gasten.


Evenementenlocatie The Open in Tiel is het decor van de uitreiking van de Nationale Catering Awards.


Uiterst links winnares Grietje Zijlstra (gastheerschap). Zij bespreekt vooraf met haar aanhang de kansen op een award.


Vrolijke gezichten bij Ludwig Briolas (links) en directeur Gosse Visser (midden) van Elior Nederland bv.


Award-kandidaat Caroline van Haren (tweede van rechts) met collega’s. Ondanks dat ze niet won in de categorie bedrijfscatering, bleef ze lachen.


Juryleden (Institutionele catering) in topoverleg. V.l.n.r.: Peter Broekhof, Stan Mertens en Theo Pieper.


Evalueren in één van de fraaie zalen van The Open.


Oud-winnaar en jurylid Gertjan van der Loo behoudt (zoals altijd) het overzicht.


Het neusje van de cateringzalm praat over de spraakmakende Nationale Catering Awards.


Stan Mertens (rechts) in gesprek met winnaar Joost Dirken (links).