artikel

sheila gijselman, partypeople: wij zijn 2e geworden!!

Horeca

Beste Henk-Jan, wij zijn 2e geworden!!

Uit de maar liefst 403 inschrijvingen voor de award voor de meest doeltreffende mailing van het jaar is de inzending van PartyPeople door de vakjury (voorgezeten door directeur TPG post) 2e geworden! De award werd op 24 maart jl. uitgereikt gedurende het MKB Galadiner, de afsluiting van de Week van de Ondernemer.

Hier een verslag uit de media van onze actie!Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Op deze eigenschap speelt evenementenbureau PartyPeople uit Heesch behendig in. Directeur Sheila Gijselman: “Voordat we bedrijven met 100 tot 200 medewerkers mailen, verzamelen we via slim telefonisch onderzoek informatie over de juiste contactpersoon en het moment dat de organisatie van hun eerstkomende evenement van start gaat. Precies op dat moment sturen wij de contactpersoon een handgeschreven envelop zonder logo of andere referentie, met daarin een sleutel. Op het label staat ons telefoonnummer. Verder niks. Respons gegarandeerd.”

Sheila: “Onze doelgroep wordt gemiddeld vijf keer per week benaderd door evenementenbureaus. Je komt er bijna niet tussen. Daarom wilden we dat ze óns gingen bellen. En dat lukt met deze mailing altijd, want iedereen wil weten waar die sleutel vandaan komt. Bovendien bellen ze op een moment dat het hún schikt, terwijl je anders meestal stoort.” De reactie van de zeven medewerkers van PartyPeople luidt steevast: “Wat geweldig dat u de sleutel gevonden hebt! Het is namelijk de sleutel tot onze toekomstige samenwerking.” Vervolgens laten ze weten dat ze de sleutel graag komen ophalen. Dat heeft tot nu toe in 26 van de 120 gevallen tot een afspraak geleid. Nog eens 77 mensen vroegen een informatiepakket aan. “Als ze eenmaal doorhebben hoe de vork in de steel zit, vinden ze de sleutel altijd een briljant idee. Dat moet ook, want met deze mailing willen we niet alleen onze naamsbekendheid verhogen en in contact komen met bedrijven, maar ook laten zien dat we creatief zijn.”

Met feestelijke groet,PartyPeople