artikel

Smoelenboek

Horeca

Wie is wie in de branche? In dit smoelenboek stellen belangrijke mensen uit de cateringbranche zich uitgebreid voor. Wie zijn ze, wat doen ze in het dagelijks leven en wat zijn hun persoonlijke interesses. De redactie van cateringmagazine.nl selecteert en presenteert ze (op alfabetische volgorde) in hét smoelenboek van de catering. Dick BenninkDivisiedirecteur Prorest Catering.Favoriete […]

Wie is wie in de branche? In dit smoelenboek stellen belangrijke mensen uit de cateringbranche zich uitgebreid voor. Wie zijn ze, wat doen ze in het dagelijks leven en wat zijn hun persoonlijke interesses. De redactie van cateringmagazine.nl selecteert en presenteert ze (op alfabetische volgorde) in hét smoelenboek van de catering.

Dick Bennink
Divisiedirecteur Prorest Catering.
Favoriete krant: AD. Niet mijn favoriet, maar toegankelijker voor mijn kinderen dan NRC Handelsblad. Nu lezen ze de krant, vroeger niet.

Jacques Blaauw
Algemeen Directeur KLM Catering Services (KCS).
Levensmotto: vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven.

Sjaak Duine
Directeur Defensiecateraar Paresto.
Wat niemand van mij weet/verwacht: moet ook zo blijven.

Hans van Heel
Directeur SAB Catering.
Moment van mijn leven: toen ik Catering Magazine zag.

Bob Mulder
Voorzitter VHVG en hoofd gastenservice & cateringservice Franciscus ziekenhuis Roosendaal
Zakelijk motto: klant is koning, maar die moet zich dan wel koninklijk gedragen

Johan Roem
Eindverantwoordelijke Mondial Cateringservice in Diemen.
Wat niemand van mij weet/verwacht: iedereen weet alles van mij. Ben een open boek, om in (voormalige) vaktermen te spreken.

Geert van de Ven
Algemeen Directeur/eigenaar van Appèl B.V.
Inspiratiebron(nen): kernwaarden: betrouwbaar, respect en onderscheidend

Teun Verheij
Voorzitter Hoofddirectie Albron.
Favoriete stad: Rotterdam, geen woorden, maar daden.

Gosse Visser
Algemeen directeur van Avenance Nederland.
Wat niemand van mij weet/verwacht: dat ik af en toe een frikadel heerlijk vind.