artikel

Stel zelf het 100e Rondje Bier samen

Horeca

‘Praten over bier’, het is voor Rondje Bier voorzitter Dick Wildeman altijd het credo geweest tijdens de 99 edities van Misset Horeca’s bierrubriek. En natuurlijk proeven. Maar neem een goed glas bier en het gesprek volgt vanzelf. En dat zal tijdens het 100e Rondje Bier zeker het geval zijn. Bieren in een volgorde plaatsen, dat […]

‘Praten over bier’, het is voor Rondje Bier voorzitter Dick Wildeman altijd het credo geweest tijdens de 99 edities van Misset Horeca’s bierrubriek. En natuurlijk proeven. Maar neem een goed glas bier en het gesprek volgt vanzelf. En dat zal tijdens het 100e Rondje Bier zeker het geval zijn.

Bieren in een volgorde plaatsen, dat is tijdens het Rondje bier altijd zoveel mogelijk vermeden. Voor de 100e editie, die binnenkort plaatsvindt bij De Pelgrim in Rotterdam (Delfshaven) maken we een uitzondering. Rondje Bier redacteur Sander van Werkhoven spitte samen met de voorzitter de bijna honderd verschenen Rondjes Bier nog eens door.

Gratis toegangskaarten
We selecteerden 100 bieren. De bieren die het tot deze lijst schopten brachten we onder in acht categorieën. Aan u de vraag om de lekkerste biertjes te selecteren. De bieren met de meeste stemmen worden geproefd tijdens het 100e Rondje Bier. Onder de inzenders verloten we tien toegangskaarten voor het 100e Rondje Bier.

Breng nu hier uw stem uit.