artikel

Tripels

Horeca

Uw gegevens: (* = verplicht) Aanhef* — Kies uw aanhef —De heerMevrouw Voorletter(s)*: Achternaam*: Bedrijfsnaam*: Postcode/plaats*: E-mailadres*: Tripels Wat precies een tripel is, daarover wordt in bierkringen veel gediscussieerd. Wij houden het maar op een vaak goudgeel tot licht amber van kleur zijnde speciaalbier. Vrijwel altijd uit de fles geschonken. Voorzien van een forse hoeveelheid […]

Uw gegevens: (* = verplicht)
Aanhef*

Voorletter(s)*:

Achternaam*:

Bedrijfsnaam*:

Postcode/plaats*:

E-mailadres*:

Tripels
Wat precies een tripel is, daarover wordt in bierkringen veel gediscussieerd. Wij houden het maar op een vaak goudgeel tot licht amber van kleur zijnde speciaalbier. Vrijwel altijd uit de fles geschonken. Voorzien van een forse hoeveelheid alcohol. Minstens 7,5 procent, soms zelfs 9 procent. We proefden er heel wat de afgelopen jaren..
Westmalle Tripel
Duvel
Affligem Tripel
Leffe Tripel
La Trappe Tripel
Tongerlo Tripel
La Chouffe
Julius
Hoegaarden Grand Cru
Satan Gold
Deugniet
Brigand
Texels Tripel
Hertog Jan Tripel
Schans Tripel