artikel

UNTILL® DE VEELZIJDIGE, GEHOORZAME, HARDWERKENDE, RENDEMENTSASSISTENT.

Horeca

Een horeca dier rent zich rot om het zijn gasten naar de zin te maken. Ogenschijnlijk zonder inspanning. En dat moet zo blijven ook. Horeca is voor mensen die snoeihard werken kunnen combineren met een glimlach op hun gezicht. En met aandacht voor hun gast maar uiteraard ook voor het rendement. Inwerk periode van 1/2 […]

Een horeca dier rent zich rot om het zijn gasten naar de zin te maken. Ogenschijnlijk zonder inspanning. En dat moet zo blijven ook. Horeca is voor mensen die snoeihard werken kunnen combineren met een glimlach op hun gezicht. En met aandacht voor hun gast maar uiteraard ook voor het rendement.

Inwerk periode van 1/2 uur!
unTill® is uw totaal oplossing met een echte horeca mentaliteit. Zo is het aan de buitenkant een functionele, moderne, kassa die secuur en zonder hapering functioneert. Niks bijzonders. Zo zijn er wel meer. Onder die buitenkant zit echter de echte IK. Gereedschap die u helpt bij snelle (draadloze) service, voorraadbeheer, reserveringen, tijdregistratie, controle van personeel, geld en goederenstroom. En dit alles zo eenvoudig dat wij voor uw personeel een inwerkperiode van 1/2 uur aanhouden.

100% stabiliteits garantie
Tevens werkt unTill® als enige in de markt met zogenaamde “net-cluster” techniek.Dat wil zeggen 100% garantie op stabiliteit. Herkent u dat? Drukke zondag mooi weer volle terrassen en zalen en uw server gaat plat. Kosten….? Met unTill® garanderen wij dat u ten aller tijden kunt doorwerken en niet meer afhankelijk bent van uw server.

Geen onverwachte facturen
Kent u dat? U spreekt een prijs af maar wordt verrast door allerlei facturen die achteraf bij u op de deurmat vallen. Irritatie maar vooral onvoorziene kosten!unTill® biedt u een totaalpakket met vaste prijs. U weet vooraf waar u aan toe bent, nu en in de komende jaren !!. En onze ervaring en marktkennis leert dat wij hierdoor vrijwel altijd lagere totale exploitatie kosten bieden dan onze collega aanbieders.

Winst
Uw gasten worden steeds veeleisender, de markt wordt moeilijker, regelgeving neemt toe.Hierdoor komt het rendement van uw inspanningen onder druk te staan. Dat is meer dan jammer en dat verdient u niet. Hard werken moet en is lekker, geld verdienen ook.unTill® maakt uw bedrijf klaar voor de uitdagingen van deze tijd en voor de toekomst en zorgt ervoor dat u door een goede prijs, 100% stabiliteit en eenvoud in gebruik eindelijk echt iets overhoud onder aan de streep.

Wilt u weten welk rendement unTill® voor u kan u kan betekenen, of wilt u meer informatie over unTill® neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.

UNTILL NEDERLAND – STROKE! HORECA AUTOMATISERING
De Trompet 1730
1967 DB HEEMSKERK
Mail: info@untill.nl
Tel: +31 (0)251 20 30 00
Fax: +31 (0)251 20 30 03
Web: www.untill.nl