artikel

Wall of fame

Horeca

De Nationale Catering Awards zijn inmiddels uitgegroeid tot een statussymbool binnen de branche. De uitreiking van deze ‘Oscars’ is een jaarlijks terugkerend initiatief van het vakblad Catering Magazine. Voormalige winnaars worden opgenomen in deze Wall of Fame, een overzicht. 2005Categorie Bedrijfscatering Naam: Joop Kuijpers Functie: cateringmanager namens Holland Catering Specialisten van de locatie Schiphol Group […]

De Nationale Catering Awards zijn inmiddels uitgegroeid tot een statussymbool binnen de branche. De uitreiking van deze ‘Oscars’ is een jaarlijks terugkerend initiatief van het vakblad Catering Magazine. Voormalige winnaars worden opgenomen in deze Wall of Fame, een overzicht.

2005
Categorie Bedrijfscatering
Naam: Joop Kuijpers
Functie: cateringmanager namens Holland Catering Specialisten van de locatie Schiphol Group in Amsterdam

Categorie Partycatering
Naam: Henk Kroneberg
Functie: directeur van Verhaaf Party Catering in Hoofddorp

Categorie Instellingscatering
Naam: Joost Dirken
Functie: sectorhoofd voeding van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp

Categorie Gastheerschap
Naam: Grietje Zijlstra
Functie: beheerster namens Sodexho in het pand van de gemeente Aa en Hunze

Categorie Innovatief product
Naam: SqueezeMe! van Heinz foodservice

2004
Categorie Bedrijfscatering
Naam: Harold Overmars
Functie: food & beverage manager namens Sodexho bij ING in Amsterdam

Categorie Partycatering
Naam: Gert-Jan van der Loo
Functie: directeur van Van der Loo Party & Business Events in Waddinxveen

Categorie Instellingscatering
Naam: Peter Broekhof
Functie: directeur van Voedingsservice Heuvelrug in Huis ter Heide

Categorie Gastheerschap
Naam: Jefta Koning
Functie: barista in de Ritazza corner in het hoofdkantoor van Compass Group Nederland in Amsterdam

2003
Categorie Bedrijfscatering
Naam: Jean Claude Engelen
Functie: cateringmanager namens Sodexho bij Sanoma Uitgevers bv in Hoofddorp (werkt nu als cateringmanager namens Sodexho bij DSM in Heerlen)

Categorie Partycatering
Naam: Gerard Kerkhoff
Functie: directeur/eigenaar van La Vie Partycatering in Nijmegen

Categorie Instellingscatering
Naam: Stan Mertens
Functie: manager keuken bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda

Categorie Gastheerschap
Naam: Inge Westerhof
Functie: cateringmedewerkster namens Albron bij locatie Hanzeland in Zwolle

2001/2002
Categorie Bedrijfscatering
Naam: John van de Bunt
Functie: accountmanager voor Midden- en West-Nederland namens ECS Catering (werkt nu als projectmanager bij ISS Catering Services)

Categorie Partycatering
Naam: Ron Koebrugge
Functie: directeur van Ron Koebrugge Catering uit Barendrecht

Categorie Instellingscatering
Naam: Rob Doesborg
Functie: hoofd voedingsdienst bij stichting Pepeijn in Pey-Echt.

Categorie Gastvrijheid
Naam: Geraldo Pala
Functie: treinsteward namens Albron Travel Catering uit De Meern

Categorie Innovatief Concept
Naam: Cor van Erp met Magic Meals

2000
Categorie Bedrijfsrestauratief
Naam: René Derks
Functie: cateringmanager bij Ohra in Arnhem (is nu eigenaar van horecagelegenheid De Beuk in Den Ham)

Categorie Partycatering en overig (tevens totaalwinnaar)
Naam: Bob Hutten
Functie: algemeen directeur/eigenaar van Hutten Exclusieve Catering uit Veghel.

Categorie Grootkeuken/Institutioneel
Naam: Wim Kruithof
Functie: manager restauratieve voorzieningen bij zorginstelling De Gooimeent in Naarden

Catering Magazine Innovatie Award
Naam: Frans Knevel met het bake-off snijhulpstuk

1999
Categorie Bedrijfsrestauratief
Naam: Monique Hoppen-Besselink
Functie: teamleider restaurants bij streekziekenhuis Midden-Twente

Categorie Partycatering en overige
Naam: Fred de Bruin
Functie: directeur van De Cateraars uit Groningen

Categorie Grootkeuken/Institutioneel (tevens totaalwinnaar)
Naam: Marcel Hofmeijer
Functie: hoofd restauratieve dienst bij stichting Losserhof in Losser

Catering Magazine Innovatie Award
Naam: Jeffrey Passieux met de Aqua-tap
Functie: directeur van Unique Safety Hygien Technologies in Goes

1998
Categorie Bedrijfsrestauratief contractcatering (tevens totaalwinnaar)
Naam: Hans Cornelis
Functie: cateringmanager namens Van Hecke bij locatie Ericsson in Rijen (werkt nu als senior sales manager op de afdeling Sodexho Health & Care Service en Sodexho Correctional Services)

Categorie Bedrijfsrestauratief zelfstandig
Naam: Theo Gesthuizen
Functie: afdelingshoofd restauratieve voorzieningen bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen

Categorie Partycatering en overige
Naam: Siebe Terband
Functie: algemeen directeur Martinair partyservice in Nieuw-Vennep (is nu directeur/eigenaar van Siebe Terband Catering Concepts)

Categorie Instellingen
Naam: Wendy Kersloot
Functie: leidinggevend instellingskok bij Zorgcirkel Waterland locatie Overwhere in Purmerend (werkt nu als hoofd restauratieve dienst van Zorgcirkel Waterland)