artikel

Kippenlevers in witte wijnsaus met druiven

Horeca

Ingrediënten 2 eetl. bloem 300 g ontpitte witte druiven 500 g kippenlevers 1 gehakte ui 2 dl witte wijn 2 eetl. olie zout en peper BereidingBreng de levers in de pan met ruim koud water aan de kook. Laat ze 1 minuut koken en doe ze dan in het vergiet. Spoel direct met koud water. […]

Ingrediënten

  • 2 eetl. bloem
  • 300 g ontpitte witte druiven
  • 500 g kippenlevers
  • 1 gehakte ui
  • 2 dl witte wijn
  • 2 eetl. olie
  • zout en peper
  • Bereiding
    Breng de levers in de pan met ruim koud water aan de kook.
    Laat ze 1 minuut koken en doe ze dan in het vergiet. Spoel direct met koud water.
    Verwarm de olie in de wok en roerbak hierin de ui met de levers. Voeg de bloem toe en roer alles dooreen.
    Blus met de wijn en laat ca. 10 minuten pruttelen. Voeg de druiven toe en verwarm ze mee.
    Maak op smaak af met zout en peper.
    Lekker met gekookte pasta en salade