artikel

Tijger met garnalen

Horeca

Ingrediënten 1 tijgerbolletje 25 g verse roomkaas met mierikswortel 2 blaadjes frisee 25 g Hollandse of Noorse garnalen snufje paprikapoeder BereidingSnijd het tijgerbolletje open en bestrijk de snijvlakken met mierikswortel-roomkaas. Leg de frisee op de onderkant en daarop de garnalen. Strooi er wat paprikapoeder over en leg de bovenkant van het bolletje erop.

Ingrediënten

  • 1 tijgerbolletje
  • 25 g verse roomkaas met mierikswortel
  • 2 blaadjes frisee
  • 25 g Hollandse of Noorse garnalen
  • snufje paprikapoeder
  • Bereiding
    Snijd het tijgerbolletje open en bestrijk de snijvlakken met mierikswortel-roomkaas.
    Leg de frisee op de onderkant en daarop de garnalen.
    Strooi er wat paprikapoeder over en leg de bovenkant van het bolletje erop.