artikel

Tijger met garnalen

Horeca

Ingrediënten 1 tijgerbolletje 25 g verse roomkaas met mierikswortel 2 blaadjes frisee 25 g Hollandse of Noorse garnalen snufje paprikapoeder BereidingSnijd het tijgerbolletje open en bestrijk de snijvlakken met mierikswortel-roomkaas. Leg de frisee op de onderkant en daarop de garnalen. Strooi er wat paprikapoeder over en leg de bovenkant van het bolletje erop.

Ingrediënten

  • 1 tijgerbolletje
  • 25 g verse roomkaas met mierikswortel
  • 2 blaadjes frisee
  • 25 g Hollandse of Noorse garnalen
  • snufje paprikapoeder
  • Bereiding
    Snijd het tijgerbolletje open en bestrijk de snijvlakken met mierikswortel-roomkaas.
    Leg de frisee op de onderkant en daarop de garnalen.
    Strooi er wat paprikapoeder over en leg de bovenkant van het bolletje erop.

    Reageer op dit artikel

    Gerelateerde tags

    Lees voordat u gaat reageren de spelregels