artikel

Broodje gevuld met warme mosselen

Horeca

Ingrediënten 150 g gekookte mosselen 2 bosuitjes 25 g boter ½ eetlepel Zaanse mosterd ½ eetlepel fijngehakte dragon citroensap zout, versgemalen peper 2 harde bruine broodjes BereidingSnijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Smelt de boter in een pan en roer de mosterd erdoor. Schep de uiringetjes, mosselen en dragon erdoor en smoor ze afgedekt ca. […]

Ingrediënten

  • 150 g gekookte mosselen
  • 2 bosuitjes
  • 25 g boter
  • ½ eetlepel Zaanse mosterd
  • ½ eetlepel fijngehakte dragon
  • citroensap
  • zout, versgemalen peper
  • 2 harde bruine broodjes
  • Bereiding
    Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
    Smelt de boter in een pan en roer de mosterd erdoor.
    Schep de uiringetjes, mosselen en dragon erdoor en smoor ze afgedekt ca. 2-3 minuten.
    Breng de mosselen op smaak met enkele druppels citroensap en zout en peper.

    Snijd van de bovenkant van de broodjes een flinke kap af en hol de broodjes uit.
    Zet de broodjes op twee borden en schep de mosselen erin.
    Zet de kapjes van de broodjes er op.