artikel

Jacques Blaauw

Horeca

Naam: Jacques BlaauwGeboortedatum: 18 februari 1954Burgerlijke staat: sinds 1981 getrouwd met AnjaOpleiding: HBS, Havo, MO Economie, NIMA diploma’s en andereZakelijk verleden: eigenaar hotel in Delfzijl, vertegenwoordiger voor Ed Laurens (Caballero), diverse functies bij Coca-Cola Enterprises Nederland, directeur bij Stimorol Nederland en (later ook) België Huidige functie: algemeen directeur bij een van de mooiste bedrijven van […]

Naam: Jacques Blaauw
Geboortedatum: 18 februari 1954
Burgerlijke staat: sinds 1981 getrouwd met Anja
Opleiding: HBS, Havo, MO Economie, NIMA diploma’s en andere
Zakelijk verleden: eigenaar hotel in Delfzijl, vertegenwoordiger voor Ed Laurens (Caballero), diverse functies bij Coca-Cola Enterprises Nederland, directeur bij Stimorol Nederland en (later ook) België

Huidige functie: algemeen directeur bij een van de mooiste bedrijven van Nederland: KLM Catering Services Schiphol BV, een volle dochter van Air France-KLM
Sinds: 1999
Bedrijfsgegevens: met 1350 enthousiaste medewerkers bedienen wij 45.000 passagiers per dag van verschillende luchtvaartmaatschappijen, met een variëteit aan catering en andere tijdens de vlucht noodzakelijke zaken (documenten, luiers, kranten etc). Hiervoor zetten wij zeventig speciale schaarvrachtwagens in en gebruiken we geavanceerde computersystemen.
Zakelijk motto: iedereen altijd ‘recht’ in de ogen kunnen kijken

Favoriete boek: In Europa van Geert Mak
Favoriete krant: Dagblad van het Noorden
Favoriete auto: DKW 4=6
Favoriete cd: Abbey Road van The Beatles
Favoriete stad: Groningen

Moment van mijn leven: elke ochtend wanneer ik thuis wakker word
Wat niemand van mij weet/verwacht: heel grote interesse in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog
Inspiratiebron(nen): mensen in ons bedrijf, The Beatles, Frankrijk en de Fransen en de nuchtere Groningse aanpak van mijn vrouw Anja
Hobby’s: fietsen, lopen (met mijn hond Bo, een jonge Landseer) en zwemmen
Levensmotto: vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven