artikel

Over Reed Business Information

Horeca

Reed Business Information bv (voorheen Elsevier bedrijfsinformatie) is deNederlandse tak van Reed Elsevier’s uitgeefdivisie op het gebied vanvakinformatie. Dé vertrouwde partner in business-to-businesscommunicatie. Metbekende uitgaven en diensten voor vele markten en doelgroepen. Reed Business Information geeft meer dan 5.000 producten uit voor professionalsin het bedrijfsleven, de zorg en de overheid.  Onze uitgeverij bestaat uit 21 marktgroepen, […]

Reed Business Information bv (voorheen Elsevier bedrijfsinformatie) is deNederlandse tak van Reed Elsevier’s uitgeefdivisie op het gebied vanvakinformatie. Dé vertrouwde partner in business-to-businesscommunicatie. Metbekende uitgaven en diensten voor vele markten en doelgroepen.
 
Reed Business Information geeft meer dan 5.000 producten uit voor professionalsin het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. 

Onze uitgeverij bestaat uit 21 marktgroepen, die elk een markt bedienen. Deinformatie verspreiden we in iedere denkbare vorm, om de abonnee op maat vandienst te zijn. Deze multimediale aanpak passen we in elke marktgroep toe. Hetaanbod bestaat uit boeken, tijdschriften, losbladige systemen, opleidingen,congressen, internetsites, cd-roms etc. Zo wordt de beroepsbeoefenaar volledigop de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied.
 
Met deze informatie op maat bieden wij tevens de adverteerder uitgekiendemogelijkheden om met zijn doelgroep te communiceren.
 
Voor meer informatie kijk op:www.reedbusiness.nl

Wilt u contact, mail dan naar:info@reedbusiness.nl

Reed Business Information bv (voorheen Elsevier bedrijfsinformatie) is deNederlandse tak van Reed Elsevier’s uitgeefdivisie op het gebied vanvakinformatie. Dé vertrouwde partner in business-to-businesscommunicatie. Metbekende uitgaven en diensten voor vele markten en doelgroepen.
 
Reed Business Information geeft meer dan 5.000 producten uit voor professionalsin het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. 

Onze uitgeverij bestaat uit 21 marktgroepen, die elk een markt bedienen. Deinformatie verspreiden we in iedere denkbare vorm, om de abonnee op maat vandienst te zijn. Deze multimediale aanpak passen we in elke marktgroep toe. Hetaanbod bestaat uit boeken, tijdschriften, losbladige systemen, opleidingen,congressen, internetsites, cd-roms etc. Zo wordt de beroepsbeoefenaar volledigop de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied.
 
Met deze informatie op maat bieden wij tevens de adverteerder uitgekiendemogelijkheden om met zijn doelgroep te communiceren.
 
Voor meer informatie kijk op:www.reedbusiness.nl

Wilt u contact, mail dan naar:info@reedbusiness.nl