artikel

Rode-vruchtensalade

Horeca

Ingrediënten 100 gram aalbessen 150 gram frambozen 150 gram bramen 200 gram aardbeien 1 eetlepel suiker 4 eetlepels campari 4 eetlepels crème fraîche BereidingWas de bessen en ris ze, boven een kom, met een vork van de steeltjes. Maak de rest van de vruchten schoon; snijd de aardbeien in vieren. Schep het fruit voorzichtig door […]

Ingrediënten

  • 100 gram aalbessen
  • 150 gram frambozen
  • 150 gram bramen
  • 200 gram aardbeien
  • 1 eetlepel suiker
  • 4 eetlepels campari
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • Bereiding
    Was de bessen en ris ze, boven een kom, met een vork van de steeltjes. Maak de rest van de vruchten schoon; snijd de aardbeien in vieren. Schep het fruit voorzichtig door de aalbessen.

    Strooi de suiker over de vruchten en lepel de campari erover. Schep het geheel voorzichtig door elkaar en laat de smaken, afgedekt, minstens 1 uur intrekken.

    Verdeel de vruchtensalade over vier schaaltjes en schep de crème fraîche erop.