artikel

Russisch ei met witte wijn

Horeca

Ingrediënten 1 kg Frieslander blok 6/6 aardappelen 300 g doperwten 400 g wortelblokjes 6/6 300 g Granny’s blok 6/6 in slasaus 2 dl mayonaise 3,5 dl slasaus 500 g tonijn in olie 150 g augurkenblokjes 5 eieren 100 g mosselen 100 g vierseizoenensla 400 g mosselgroente 3 dl witte wijn 1 bos kervel 5 g […]

Ingrediënten

  • 1 kg Frieslander blok 6/6 aardappelen
  • 300 g doperwten
  • 400 g wortelblokjes 6/6
  • 300 g Granny’s blok 6/6 in slasaus
  • 2 dl mayonaise
  • 3,5 dl slasaus
  • 500 g tonijn in olie
  • 150 g augurkenblokjes
  • 5 eieren
  • 100 g mosselen
  • 100 g vierseizoenensla
  • 400 g mosselgroente
  • 3 dl witte wijn
  • 1 bos kervel
  • 5 g worchestershiresaus
  • peper, zout
  • Prijs: 3,22

    Bereiding:
    Blancheer aardappelen en alle groente. Koel snel terug. Kook de mosselen met de groenten en witte wijn.
    Laat de tonijn uitlekken. Eieren koken, pellen en doormidden snijden.
    Meng alle ingrediënten en maak op smaak. Verdeel de salade over de borden, slasaus erover, en garneer met sla, ei en mosselen.