artikel

Antwoorden Culinaire Test deel 2

Horeca

In Saté Ajam wordt kippenvlees gebruikt. Antwoord A. Metaxa komt uit Griekenland. Antwoord C. Zuurkool bestaat uit witte kool en savooienkool. Antwoord B. Een Chinese omelet wordt ook wel Foe yong hai genoemd. Antwoord A. Kaneel wordt gemaakt van de schors van de kaneelboom. Antwoord C. Als je iets ‘jullienne’ snijdt dan snijd je in […]

  • In Saté Ajam wordt kippenvlees gebruikt. Antwoord A.
  • Metaxa komt uit Griekenland. Antwoord C.
  • Zuurkool bestaat uit witte kool en savooienkool. Antwoord B.
  • Een Chinese omelet wordt ook wel Foe yong hai genoemd. Antwoord A.
  • Kaneel wordt gemaakt van de schors van de kaneelboom. Antwoord C.
  • Als je iets ‘jullienne’ snijdt dan snijd je in repen. Antwoord B.
  • Knoflookadem neutraliseer je met peterseliebladeren. Antwoord C.
  • Grand Marnier wordt gemaakt van sinaasappel. Antwoord C.
  • Walnoot wordt ook wel ‘okkernoot’ genoemd. Antwoord A.
  • Het Belgische kersenbier heet kriek. Antwoord B.