artikel

Antwoorden Culinaire test deel 4

Horeca

Volgens de etiquette hoort groente rechts op het bord. Antwoord B. Varkensvlees is niet koosjes in de joodse keuken. Antwoord C. Fromage frais kennen we beter als kwark. Antwoord B. Likeur is ontstaan in Italië. Antwoord A. Darjeelingthee wordt geteeld op de Himalaya. Antwoord C. Eekhoorntjesbrood is een wilde paddestoel. Antwoord C. Bessenjenever bevat minimaal […]

  • Volgens de etiquette hoort groente rechts op het bord. Antwoord B.
  • Varkensvlees is niet koosjes in de joodse keuken. Antwoord C.
  • Fromage frais kennen we beter als kwark. Antwoord B.
  • Likeur is ontstaan in Italië. Antwoord A.
  • Darjeelingthee wordt geteeld op de Himalaya. Antwoord C.
  • Eekhoorntjesbrood is een wilde paddestoel. Antwoord C.
  • Bessenjenever bevat minimaal 20% alcohol. Antwoord A.
  • Rauwe vishapjes worden ook sushi genoemd. Antwoord C.
  • Koffie wordt gebrandt op 400-600 graden Celsius. Antwoord C.
  • Een alikruik haal je met een naald uit zijn schelp. Antwoord C.