artikel

Antwoorden Culinaire test deel 6

Horeca

Een cataloupe is een meloensoort. Antwoord C. De Nederlandse naam voor het kruid Impinella anisium is anijs. Antwoord A Van spliterwten maakt men erwtensoep. Antwoord C. Zeeuwse mosselen worden het meest gegeten in België. Rode wijn wordt bewaard in eikenhouten vaten. Antwoord A. Zucchini is een andere benaming voor aubergine. Antwoord C. Remouladesaus wordt gemaakt […]

  • Een cataloupe is een meloensoort. Antwoord C.
  • De Nederlandse naam voor het kruid Impinella anisium is anijs. Antwoord A
  • Van spliterwten maakt men erwtensoep. Antwoord C.
  • Zeeuwse mosselen worden het meest gegeten in België.
  • Rode wijn wordt bewaard in eikenhouten vaten. Antwoord A.
  • Zucchini is een andere benaming voor aubergine. Antwoord C.
  • Remouladesaus wordt gemaakt van een mayonaise, yoghurt, mosterd, augurk en kruiden. Antwoord C.
  • Het huidje van knakworst wordt gemaakt van schapendarm. Antwoord A.
  • Sangria is een Spaanse wijn met stukjes fruit. Antwoord C.De verzamelnaam voor Griekse en Turkse geiten- of schapenkaas is feta. Antwoord C.