artikel

Concepten in beeld

Horeca

De branche is in beweging. De commercialisering zet zich steeds verder door en dwingt cateraars tot creatieve oplossingen, die zich uiten door middel van prachtige concepten. Cateringmagazine.nl trekt door het land op zoek naar bijzondere voorbeelden.

Unilever Nederland en Albron in De Brug

De Brug is het bijzondere nieuwe kantoor van Unilever Nederland. In het vier verdiepingen tellende pand aan de Nassaukade in Rotterdam hebben opdrachtgever en cateraar Albron een prachtig cateringconcept ontwikkeld. Geen centraal bedrijfsrestaurant, maar elf foodpleinen met een eigen sfeer en beleving.

Het Pitstopcafé van Jaarbeurs en JCS

In de Utrechtse Jaarbeurs heeft JCS het Pitstopcafé geopend. Beursbezoekers kunnen zich in deze nieuwe horecagelegenheid in bruine stijl oriënteren op hun beursbezoek via hightech flatscreens en naderhand een ‘afzakkertje’ pakken. De kroeg heeft een moderne uitstraling en is tijdens vak- en publieksbeurzen geopend van 09.00 tot 19.00 uur.