artikel

Koffie met slagroom

Horeca

Het hoeft niet altijd met bloemen. Ook met andere materialen kun je leuke stukken maken, die ook nog heel lang houdbaar zijn. Een variatie op het thema ‘Koffie met slagroom’ bijvoorbeeld, voor op een koffietafel of een dessertbuffet.

Materiaal:

  • glazen vaas
  • koffiebonen
  • halve steekschuim bol
  • witte veren
  • satéstokjes
  • bonbons

Werkwijze:
Vul de vaas tot aan de rand met koffiebonen en plaats de halve steekschuim bol er bovenop. Steek enkele satéstokjes dwars door de bol in de koffiebonen. Steek nu de halve bol vol met witte veren. Zet de bonbons op satéstokjes en plaats deze tussen de witte veren.Het is aan te raden deze decoratie niet in de zon te zetten, want dan smelt de chocolade, en een pakketje besmeurde veren is geen smakelijk gezicht.