artikel

Brasserie Timber’s – ’t Loo-Oldebroek

Horeca

Landal GreenParks opende onlangs de zevende vestiging van Restaurant Timber’s. Dit gebeurde op Landal Landgoed ’t Loo. Het gaat hierbij om een klassieke Franse brasserie met warme, dieprode en bruine kleuren. Verder kenmerkt Timber’s zich door houten vloeren, klassieke kroonluchters met moderne, licht-crèmegekleurde kappen en in leer uitgevoerde banken. De gasten kunnen vanuit elke positie zien hoe de koks de gerechten bereiden in de open keuken.
Bekijk hier de foto’s…

Brasserie Timber’s – ’t Loo-Oldebroek

Landal GreenParks opende onlangs de zevende vestiging van Restaurant Timber’s. Dit gebeurde op Landal Landgoed ’t Loo. Het gaat hierbij om een klassieke Franse brasserie met warme, dieprode en bruine kleuren. Verder kenmerkt Timber’s zich door houten vloeren, klassieke kroonluchters met moderne, licht-crèmegekleurde kappen en in leer uitgevoerde banken. De gasten kunnen vanuit elke positie zien hoe de koks de gerechten bereiden in de open keuken.

Geopend
14 december 2005
Eigenaar
Landal GreenParks
Capaciteit
120 zitplaatsen
Prijsindicatie
Driegangenmenu: 19,95 euro
Architectuur
In eigen beheer
Stoelen en tafels
Satelliet Meubelen, Breda
Zitbank
Intersit
Verlichting
Besselink, Arnhem
Werkstation en vloer
Kortekaas Interieurs, Meppel
Adres
Looweg 47, 8095 PS ’t Loo-Oldebroek

Reageer op dit artikel