artikel

WK-snackmenu’s

Horeca

Eerst bakker, dan cafetariaman en nu bijna opgeleid kok. Pierre Dekker gelooft niet in een eenvoudige cafetaria. Hij leidt het fastfoodgedeelte van horecaetablis-sement Fort Bronsbergen op vakantiepark Bronsbergen in Zutphen. Daarnaast verzorgt hij tapas-workshops. Vier WK-menusuggesties uit de keuken van cafetaria Brons-bergen: snel, origineel en vooral oranje.

WK-snackmenu’s

Balluh-tje Mayo
Balluh-tje Mayo bestaat naast een halve voetbal uit een gehaktbal, saus Royale (remia), blikje jus d’orange (Minute Maid), Spicy Jacket Wedges (Aviko) en een wortelsalade met rozijntjes, peper; zout, jus d’orange en afgegarneerd met rode kool-kiemen, physalis, komkommer en een plakje sinaasappel. Het friteszakje is versterkt met een satéprikker
WK-lightmenu
Het lightmenu bestaat uit een kipburger, 2 plakjes kiprollade, Fridéale (Aviko), Saus Royale (Remia) en een wortelsalade.
Fluitje van een cent
Fluitje van een cent bestaat uit een halve haan, Kartoffel Puffer (aardappelpannenkoekjes, Aviko), wortelsalade met olijven, zelfgemaakte sinaasappelsaus, augurken en een scheidsrechtersfluitje.
Sinaasappelsaus in vier stappen:
Stap 1:
Uitje aanfruiten met knoflook.
Stap 2: Voeg toe, sinaasappelsap, chilisaus, peper, zout en koriander.
Stap 3: Het geheel aan de kook brengen.
Stap 4: Afbinden met aardappelzetmeel.
Steekpas
Steekpas bestaat uit een sjasliek van varkenssaté, uien, magere rookspek en oranje paprika. Daarbij Steam Fresh Potatoes (Aviko), physalis en een wortelsalade.
Reageer op dit artikel