artikel

Meest revolutionaire keukenapparaat gezocht

Horeca

U werkt er dagelijks mee: de combisteamer, het inductiefornuis en de bain Marie. Maar wat is volgens u nu het meest revolutionaire keukenapparaat dat de laatste jaren zijn intrede heeft gedaan in de horecakeuken? De redactie van Misset Horeca is benieuwd naar uw mening! Vertel ons wat uw keuze is en waarom dat apparaat een verrijking voor uw keuken is.Voor wie inspiratie wil opdoen: lees het keukenabc dat deze week in Misset Horeca 28 is verschenen in de keukenspecial.

Meest revolutionaire keukenapparaat gezocht

U werkt er dagelijks mee: de combisteamer, het inductiefornuis en de bain Marie. Maar wat is volgens u nu het meest revolutionaire keukenapparaat dat de laatste jaren zijn intrede heeft gedaan in de horecakeuken? De redactie van Misset Horeca is benieuwd naar uw mening! Vertel ons wat uw keuze is en waarom dat apparaat een verrijking voor uw keuken is.Voor wie inspiratie wil opdoen: lees het keukenabc dat deze week in Misset Horeca 28 is verschenen in de keukenspecial.

Mail hier uw reactie…

Benieuwd naar het Keuken-ABC? Vraag dan hier een proefnummer aan.

Reageer op dit artikel