artikel

Abonneren

Horeca

Wat vindt u op deze pagina’s?
Complete vakinformatie over de horecabranche met een brede keuze aan vakbladen; Misset Horeca, Misset Catering, Snackkoerier en FZ. En ook online vakinformatie met www.jobsinhoreca.nl en www.zibb.nl/horeca.

Misset Horeca: uw partner in business! 

Het vakblad is en blijft dé wekelijkse uitgave met de nadruk op bedrijfsmatige aspecten van het ondernemerschap voor de hotelier, restaurateur en café-eigenaar.

Naast wekelijks Misset Horeca ontvangt u ook de volgende inspiratiemagazines:

6 x per jaar

4 x per jaar

6 x per jaar

Wij zorgen ervoor dat u helemaal up-to-date blijft binnen uw vakgebied.

Voor meer informatie over Misset Horeca klikt u hier!

Twee per week de gratis nieuwsbrief in uw mailbox? Schrijf u dan hier in!

Snackkoerier: tweewekelijkse vakkrant voor de totale fastfood branche

Naast vakinformatie brengt Snackkoerier u iedere twee weken actueel nieuws uit de brede snackbranche. Er is volop aandacht voor product- en marktinformatie. Jaarlijkse specials: de Cafetaria Top 100 en de speciale bijlage voor ijsverkopers.

Twee per week de gratis nieuwsbrief in uw mailbox? Schrijf u dan hier in!

Misset Catering: vakblad voor de totale cateringbranche!

Misset Catering is de nieuwe naam voor Catering Magazine. Misset Catering richt zich op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering). Op groter formaat met een heldere uitstraling. Met vernieuwde rubrieken. Met meer aandacht voor management en marktontwikkelingen. Met onmisbare vakinformatie. Geschreven door vakmensen met een groot cateringhart en oog voor de mens achter de cateraar.

Wilt u ook maandelijks de gratis nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter!

Voor meer informatie over Misset Catering klikt u hier!

FZ: hét vakblad voor de evenementenbranche!

FZ verschijnt vier keer per jaar en is hét vakblad voor opdrachtgever en organisatiebureaus die op de hoogte willen blijven van bedrijfsevenementen en incentivers. FZ biedt nieuwe ideeën, cases, trends en achtergronden. Bovendien is er in elke uitgave extra aandacht voor bijzondere thema’s.

Iedere vrijdag gratis de FZ nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter.

Voor meer informatie over FZ klikt u hier.

Abonnementsvoorwaarden
Abonnementen worden afgesloten tot schriftelijke wederopzegging. Dit met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden voor de ingangsdatum van het abonnementsjaar. Studenten gaan het studentenabonnement, tegen het in dat jaar geldende studententarief, aan tot en met het afstuderen tenzij twee maanden voor de ingangsdatum van het abonnement schriftelijk wordt opzegd.