artikel

Aanmelden Oplocatie Arrangementennieuwsbrief

Horeca

Oplocatie.nl, de plek voor al uw evenementen, heeft op de Beurs Evenement 2006 succesvol de Oplocatie Arrangementen Nieuwsbrief gelanceerd. Meer dan 500 beslissers van evenementen hebben zich tijdens de beurs ingeschreven om de nieuwsbrief te ontvangen.De Oplocatie Arrangementen nieuwsbrief geeft maandelijks een overzicht van de meest actuele en interessante arrangementen op het gebied van Relatiemarketing, […]

Oplocatie.nl, de plek voor al uw evenementen, heeft op de Beurs Evenement 2006 succesvol de Oplocatie Arrangementen Nieuwsbrief gelanceerd. Meer dan 500 beslissers van evenementen hebben zich tijdens de beurs ingeschreven om de nieuwsbrief te ontvangen.De Oplocatie Arrangementen nieuwsbrief geeft maandelijks een overzicht van de meest actuele en interessante arrangementen op het gebied van Relatiemarketing, Bedrijfsfeesten en Vergaderarrangementen. Ook gratis de Oplocatie Arrangementen Nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen?

Naar de aanmeldpagina…