artikel

Aanmelden Snackkoerier nieuwsbrief

Horeca

Naast de website www.snackkoerier.nl is er met ingang van vrijdag 16 juni ook de digitale Snackkoerier nieuwsbrief. Gratis! De redactie van Snackkoerier stuurt het belangrijkste branchenieuws snel en overzichtelijk naar uw persoonlijke mailbox. Zo blijven ondernemers, leveranciers en producenten niet alleen via de vertrouwde nieuws- en vakkrant op de hoogte , maar ook via internet. […]

Naast de website www.snackkoerier.nl is er met ingang van vrijdag 16 juni ook de digitale Snackkoerier nieuwsbrief. Gratis! De redactie van Snackkoerier stuurt het belangrijkste branchenieuws snel en overzichtelijk naar uw persoonlijke mailbox. Zo blijven ondernemers, leveranciers en producenten niet alleen via de vertrouwde nieuws- en vakkrant op de hoogte , maar ook via internet. Aanmelden voor de gratis Snackkoerier nieuwsbrief kan vanaf nu..

Naar het aanmeldformulier…