artikel

Bospaddestoelenschotel met aardappelgnocchi

Horeca

Voor de bospaddestoelenschotel 1 rode ui 2 teentjes knoflok 200 gram kastanjechampignons 150 gram oesterzwammen 150 gram shii-take 2 eetlepels olijfolie 1/2 dl rode wijn 2 dl gezeefde tomaten 2,5 dl groente- of kruidenbouillon 1 eetlepel maïzena 125 ml zure room peterselie Voor de aardappelgnocchi: 500 gram aardappelen 150 gram bloem 50 gram geraspte parmezaanse […]

Voor de bospaddestoelenschotel

  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflok
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 150 gram oesterzwammen
  • 150 gram shii-take
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 dl rode wijn
  • 2 dl gezeefde tomaten
  • 2,5 dl groente- of kruidenbouillon
  • 1 eetlepel maïzena
  • 125 ml zure room
  • peterselie

Voor de aardappelgnocchi:

  • 500 gram aardappelen
  • 150 gram bloem
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie

Voorbereiding:
Begin met de aardappelgnocchi. Was en borstel de aardappelen. Kook ze in 20 minuten gaar in de schil. Pel ze daarna en laat ze afkoelen.