artikel

Bospaddestoelenschotel met aardappelgnocchi

Horeca

Voor de bospaddestoelenschotel 1 rode ui 2 teentjes knoflok 200 gram kastanjechampignons 150 gram oesterzwammen 150 gram shii-take 2 eetlepels olijfolie 1/2 dl rode wijn 2 dl gezeefde tomaten 2,5 dl groente- of kruidenbouillon 1 eetlepel maïzena 125 ml zure room peterselie Voor de aardappelgnocchi: 500 gram aardappelen 150 gram bloem 50 gram geraspte parmezaanse […]

Voor de bospaddestoelenschotel

  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflok
  • 200 gram kastanjechampignons
  • 150 gram oesterzwammen
  • 150 gram shii-take
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 dl rode wijn
  • 2 dl gezeefde tomaten
  • 2,5 dl groente- of kruidenbouillon
  • 1 eetlepel maïzena
  • 125 ml zure room
  • peterselie

Voor de aardappelgnocchi:

  • 500 gram aardappelen
  • 150 gram bloem
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie

Voorbereiding:
Begin met de aardappelgnocchi. Was en borstel de aardappelen. Kook ze in 20 minuten gaar in de schil. Pel ze daarna en laat ze afkoelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels