artikel

Cactusvruchten met mintkaramel en halfgeslagen room

Horeca

Ingrediënten: cactusvruchten 2 bossen verse mint 100 gram suiker room Bereidingswijze: Schil de cactusvruchten en draai ze fijn in de keukenmachine. Wrijf ze door een zeef en laat ze uitlekken op een doek. Dresseer een beetje cactuscompote in een glas Laat de mint in heet water trekken als thee. Laat de suiker in een pan […]

Ingrediënten:
cactusvruchten
2 bossen verse mint
100 gram suiker
room

Bereidingswijze:
Schil de cactusvruchten en draai ze fijn in de keukenmachine. Wrijf ze door een zeef en laat ze uitlekken op een doek. Dresseer een beetje cactuscompote in een glas

Laat de mint in heet water trekken als thee.

Laat de suiker in een pan karamelliseren en blus af met de mintthee. Laat inkoken tot 108°C. Laat afkoelen, en giet een laagje bovenop de cactusvruchtcompote.

Sla de room half en schep deze weer bovenop de siroop.