artikel

Menu impressie Brienen aan de Maas

Horeca

HertCarpaccio van hertenfilet met ganzenlever en brood croutons TonijnTonijn drie maal anders bereid KreeftjeLauwwarm babykreeftje op gebraiseerde witlof CoquilleCreatie van Sint Jacobs mosselen gerookte zalm en verfijnde sla soorten GrietbotGegrilde grietbot met bospaddestoeltjes en een creme an aardpeer PatrijsPatrijs op de klassieke manier met zuurkool bereid ZwezerikKrokant gebakken kalfszwezerik op kalfswang geserveerd OssenhaasGebakken ossenhaas met […]

Hert
Carpaccio van hertenfilet met ganzenlever en brood croutons

Tonijn
Tonijn drie maal anders bereid

Kreeftje
Lauwwarm babykreeftje op gebraiseerde witlof

Coquille
Creatie van Sint Jacobs mosselen gerookte zalm en verfijnde sla soorten

Grietbot
Gegrilde grietbot met bospaddestoeltjes en een creme an aardpeer

Patrijs
Patrijs op de klassieke manier met zuurkool bereid

Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik op kalfswang geserveerd

Ossenhaas
Gebakken ossenhaas met rode wijn en sjalotjes

Per a la carte gerecht € 22,50

Nagerechten
Cake
Specerijen cake met kaneelijs en een romige saus van karamel

Ananas
Gemarineerde ananas met kokosbavarois

Chocolade
Chocolade Opera taartje met eensorbet van witte chocolade

Flensjes
Flensjes met sinaasappel en vanille ijs

Kaas
Diverse kaassoorten met in huis gebakken notenbrood

Per nagerecht € 9,50

Gerechtjes uit de à la carte geserveerd als menu

Menu 3 gangen € 39,50
Menu 4 gangen € 49,50
Menu 5 gangen € 59,50

Maandmenu Restaurant Brienen aan de Maas
Per couvert € 49,50

Gebakken scholfilet met oester en gerookt melkschuim***

Op de huid gebakken snoekbaars met knolselderijpuree en truffelsaus***

Hertenfilet met vijgenbrood en Pedro Ximenez saus***

Rijstetaartje met boerenjongens ijs en chocolademousse

Bijpassend wijnarrangement € 27,50