artikel

Menu impressie Kint & Co

Horeca

Voorgerechten Krabsouflé met gebakken spinazie en saffraansaus Terrine van verse en gerookte Oosterscheldepaling met kruidenslaatje en mierikswortelroom Kwartel uit de oven, walnotentapenade en geconfijte pompoen op crostini van kastanjemeel uit Umbrië Hoofdgerechten Geroosterde coquilles met morielje-gnocchi, groene asperges en saus van zuringboter Krokante ossetong met salsa verde, mosterdsla en kroketjes van aardappel en Italiaans spek […]

Voorgerechten
Krabsouflé met gebakken spinazie en saffraansaus

Terrine van verse en gerookte Oosterscheldepaling met kruidenslaatje en mierikswortelroom

Kwartel uit de oven, walnotentapenade en geconfijte pompoen op crostini van kastanjemeel uit Umbrië

Hoofdgerechten
Geroosterde coquilles met morielje-gnocchi, groene asperges en saus van zuringboter

Krokante ossetong met salsa verde, mosterdsla en kroketjes van aardappel en Italiaans spek

Patrijs gesmoord in witbier, ragout van Dupuis linzen, paddestoelen, Coppa di Parma en laurieraardappeltjes uit de oven

Nagerechten
Cannelloni van marsepein gevuld met pruimen gemarineerd in armagnac , kastanjeroomijs en caramelsaus

Tarte tatin van abrikozen met limoenroomijs en rode wijnsaus

Franse kazen en hoevekazen van Michel van Tricht (Berchem)