artikel

P & M Furniture biedt topkwaliteit!

Horeca

P & M Furniture is opgericht in 1988 en houdt zich bezig met de internationale groothandel in horeca- en terrasmeubilair. Een compleet assortiment, goede kwaliteit, veel service en gunstige prijzen zijn al jaren lang kenmerkend voor P & M Furniture.

Een gedeelte van de collectie wordt in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd. Hierdoor kan P & M exclusieve modellen en topkwaliteit bieden. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Door de gunstige ligging nabij Venlo kunnen uw bestellingen snel en betrouwbaar met eigen vervoer bij u afgeleverd worden. In het magazijn met een oppervlak van 15000 m2 worden de meest verkochte artikelen op voorraad gehouden. Tevens kunnen hierin in het najaar uw terrasstoelen worden opgeslagen en gerepareerd.

Op onze website vindt u een groot gedeelte van de collectie van P & M Furniture. Omdat de collectie continue uitgebreid en aangepast wordt, is het aan te bevelen om ook een kijkje te nemen in de showroom van 2400 m2. Tevens is het mogelijk dat een van de buitendienst medewerkers u geheel vrijblijvend bezoekt en adviseert. Indien u aangeeft naar welke modellen uw interesse uitgaat, kunnen deze modellen door de buitendienst medewerker meegebracht worden. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de verkoopafdeling of bezoek onze website www.pm-furniture.com