artikel

Bar.nl fotoverslag (1)

Horeca

Een daverend succes, zo meldde beursmanager Godfried van der Lugt van Bar.nl dinsdagmiddag. ‘Ruim drieduizend bezoekers hebben we op de eerste dag ontvangen. Dat is meer dan het totaalaantal van vorig jaar.’ Er is dan ook veel te zien op Bar.nl. Alleen al de opvallende standhouders en bezoekers. Zibb.nl/horeca liep een rondje door de hal en maakte de nu volgende fotoreportages.
Naar de reportages…

Bar.nl fotoverslag (1)

Een daverend succes, zo meldde beursmanager Godfried van der Lugt van Bar.nl dinsdag in de namiddag. ‘Ruim drieduizend bezoekers hebben we vandaag ontvangen. Dat is al bijna meer dan het totaal aantal van vorig jaar.’ Er is dan ook veel te zien op Bar.nl. Alleen al de opvallende standhouders en bezoekers. Zibb.nl/horeca liep een rondje door de hal en maakte de nu volgende fotoreportage.

Ga naar fotoverslag 2…

Ga naar fotoverslag 2…