artikel

Eenvoudig Misset Horeca Top-100 bestellen

Horeca

Wilt u in het bezit komen van een exemplaar van de Misset Horeca Top-100? Dat kan. Vul het onderstaande formulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk een exemplaar toe. Een uitgave kost 10 euro. Met het onderstaande formulier kunt u maximaal tien exemplaren bestellen. Wilt u er meer ontvangen? Vul het formulier dan […]

Wilt u in het bezit komen van een exemplaar van de Misset Horeca Top-100? Dat kan. Vul het onderstaande formulier in en we sturen u zo spoedig mogelijk een exemplaar toe. Een uitgave kost 10 euro. Met het onderstaande formulier kunt u maximaal tien exemplaren bestellen. Wilt u er meer ontvangen? Vul het formulier dan meerdere malen in.

Bestelformulier


Uw gegevens: (* = verplicht)

Aanhef*

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Adres*:
Postcode en Woonplaats*:

Telefoonnummer*:

E-mailadres*:

Aantal exemplaren*:

Ja, ik wil graag twee maal per week de Horecanieuwsbrief van Missethoreca.nl ontvangen en blijf zo op de hoogte van alle belangwekkende zaken in mijn branche.