artikel

Abonneren

Horeca

Wilt u de twee ondernemers uit het zakenfeuilleton de Balans optimaal volgen? Neem dan een abonnement op Misset Horeca. Zo bent u direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Marlène van Buuren van pannenkoekenrestaurant de Soete Suikerbol in Pijnacker en Hendrik-Jan Reinders van café-restaurant Bi-j Siem in Nederweert. Misset Horeca is hét wekelijks […]

Wilt u de twee ondernemers uit het zakenfeuilleton de Balans optimaal volgen? Neem dan een abonnement op Misset Horeca. Zo bent u direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Marlène van Buuren van pannenkoekenrestaurant de Soete Suikerbol in Pijnacker en Hendrik-Jan Reinders van café-restaurant Bi-j Siem in Nederweert.

Misset Horeca is hét wekelijks verschijnend vakblad voor hoteliers, restaurateurs, café-eigenaren en chef-koks. In iedere uitgave worden ondernemers breed geïnformeerd over nieuws, marktontwikkelingen, bedrijfseconomische onderwerpen, productnieuws en nieuws over eten en drinken.

Het weekblad is nog meer ‘partner in business’ met meer informatie over de bedrijfsmatige aspecten van het ondernemerschap. Daarbij verschijnt 6 x per jaar Misset Restaurant (=de opvolger van Horeca Journal), 6 x per jaar Misset Café en 4 x per jaar Misset Hotel. Deze inspiratiemagazines gaan dieper ingaan op de drie sectoren in de horeca met extra aandacht voor trends en ontwikkelingen in de betreffende branche.


Neem hier een abonnement