artikel

De Hollandse garnalenkroket

Horeca

Tien voorgerechten en luxe lunchklassiekers.

* Hollandse garnalenkroketje met spiesjes van Zeeuwse mosselen geserveer met kreeftenmayonaise

* Hollandse garnalenkroketje met diverse sauzen waaronder mosterdsaus, exotische kerriesaus en een romige mierikswortelsaus

* Hollandse garnalenkroket met pikante bosui-puree, peultjes en een mosterdsaus

* Hollandse garnalenkroketjes met groene puntasperges, rijst en een tomaten-vissaus, marinara met fruits de mer

* Hollandse garnalenkroket met couscous, broccoli, koriander en saffraansaus

* Hollandse garnalenkroket in een sesambolletje met ravigotte saus

* Hollandse garnalenkroket op witte asperges geserveerd met gehakte ei, gekookte krielaardappelen en een botersaus

* Hollandse garnalenkroketjes op kleine pastaschelpjes met een tomaten-fruits de mer saus

* Hollandse garnalenkroket met gerookte zalm, toast en waterkers