artikel

FZ Brancheborrel: schrijf je nu in!

Horeca

Jawel, daar is ie weer: de FZ Brancheborrel! De eerste angstige telefoontjes kwamen al binnen bij FZ: “Jullie zijn mij toch niet vergeten uit te nodigen?” Natuurlijk niet. De FZ Brancheborrel wordt dit keer gehouden op maandag 29 mei in het gloednieuwe Bavaria House Event Center. Inschrijven kan op de speciale Brancheborrelsite

De FZ-borrel is al jaren de plek om bij te praten met alle collega’s uit de evenementenwereld. De borrel is niet alleen de uitgelezen mogelijkheid om bij te praten met alle event-collega’s, het geeft ook een kijkje achter schermen van de nieuwe eventlocatie van Bavaria in Helmond. Naast lekkere drankjes en hapjes is er natuurlijk weer spetterend live-entertainment.

Het Bavaria House is in korte tijd al uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende locaties voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. De combinatie van indrukwekkend ingerichte multifunctionele zalen met de meest moderne audiovisuele voorzieningen, de sfeervolle Brasserie Ambers en de Brabant Business Lounge is uniek.

Aanmelden voor de borrel der borrels kan nog tot donderdag 18 mei.

Schrijf u hier in…