artikel

Hollandse garnalenkroketje in een sesambolletje

Horeca

Ingrediënten:

  • 1 Hollandse Garnalenkroketje(30 gram)
  • 1 sesambolletje
  • 2 blaadjes ijsbergsla
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel kappertjes
  • 1 theelepel Brunoise van ui
  • 1 theelepel Brunoise vanaugurk
  • 1 theelepel gehakte dille,peterselie en bieslook
  • 4 eetlepels bloem
  • ui

Bereidingswijze:
Maak van de mayonaise, kappertjes, ui, augurk en de kruidenmix deravigotte saus. Slap de saus eventueel af met wat augurknat.

Bak het sesambolletje ongeveer 4 minuten af in de oven op 180 graden.

Frituur het Garnalenkroketje goudbruin. Snijd de ui in ringen en wentel3 uienringen door de bloem en frituur deze op het laatste moment mee.

Snijd de sla in dunne reepjes en beleg hiermee het broodje, dresseer de saushierop en plaats hierop het kroketje.